Over Ingrid NiemeijerOpleiding

Behalve een HBO diploma Personeel en Arbeid beschik ik over een diploma Coaching en Counseling en een diploma voor de opleiding Life Coaching.

Daarnaast ben ik gecertificeerd om TSI gedragsanalyses af te nemen en te bespreken. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik verschillende werk gerelateerde cursussen gevolgd.

 


Werkervaring

Gedurende de afgelopen 20 jaren heb ik veel ervaring opgedaan als loopbaan adviseur, coach en trainer. Voor veel verschillende grote en kleinere bedrijven in allerlei sectoren (zakelijke dienstverlening en non-profit) heb ik outplacement- en re-integratie trajecten gedaan.

Zowel het projectleiderschap als de uitvoering van de trajecten behoorde tot mijn taken. Daarnaast heb ik bij verschillende grote organisaties “in house” gewerkt als loopbaanadviseur, coach en trainer.

Ik heb transitie- heroriëntatie- en sollicitatie-trainingen verzorgd en groepsbijeenkomsten op het gebied van mobiliteit geleid. Ook met het afnemen van TSI gedragsanalyses heb ik veel ervaring. Bijscholing vind ik belangrijk evenals feeling hebben met het werkveld. Om die reden volg ik regelmatig een vak gerelateerde opleiding, cursus of workshop en onderhoud ik mijn netwerkcontacten.

Kenmerkend in mijn manier van werken is de combinatie van zakelijk en mensgericht.

Mijn trajecten zijn laagdrempelig, op maat gemaakt en duren niet langer dan nodig is.